Egy nyírbátori családfenntartó egy év alatt sem keres annyit, mint Orbán lányának barátnői

Egy nyírbátori családfenntartó egy év alatt sem keres annyit, mint Orbán lányának barátnői

A Fidesz családbarát kormányzása úgy látszik kiterjed Orbán Ráhel barátnőire is. Tavaly fejenként 44,5 milliót kerestek.

Mint az EzaLényeg is megírta, jól keresnek "a legnagyobb királylány" állami pénzekkel kitömött divatcégének alkalmazottai. Fejenként havonta átlagosan 3,7 millió forintot.

A Fideszmaffia minden területre kiterjeszti befolyását. És amikor a maffivezér lánya a divat iránt kezd érdeklődni, akkor oda is tolnak pár milliárdot a pénzünkből. A Magyar Divat és Design Ügynökség Nonprofit Zrt. a divatszakmában még nem mutatott fel komolyabb eredményeket, de az évi összesen 445 millió forintos bérköltségével már rekordot döntött. És ezen mindössze 10 szerencsés kiválasztott osztozik.

Egy átlagos nyírbátori családfenntartó egy ilyen közpénzből állt 3,7 milliós fizetést csak 20 hónap, vagyis majdnem két év alatt keres csak meg. Az Orbán Ráhel barátnőinek juttatott évi 44,4 millió forint pedig annyira sok, amennyit soha nem lát egyben egy nyírbátori család.

Orbánék a mi vérünket szívják, jachtoznak, helikoptereznek és a családot is rendesen kitömik a tőlünk ellopott pénzzel. Mikor lesz ennek vége? Reméljük, legkésőbb 2022-ben!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.17

Három ok, ami miatt Simon Miklósnak börtönben lenne a helye

Csak a fideszmaffiának köszönheti Simon, hogy még szabadlábon van.

  • 2020.10.09

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei covid-kórház vezetőjét Budapesten kezelik koronavírussal

A megye lakosait ellátó kórház nem volt alkalmas erre? Ez nem túl bíztató.