A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

Az egyre növekvő betegszám miatt bővítik a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház felnőtt-fertőzőépületében kialakított járványkórház intenzív osztályának kapacitását, és a járványügyi dinamika azt mutatja, hogy nem olyan sokára meg kell nyitni a mobil konténerkórházat, erről beszélt az M1 híradójának dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató a baon.hu tudósítása szerint.

A halasi Covid intenzív osztályt a folyamatosan növekvő betegszám miatt első ütemben, Kásler kérésére, hatról tizenkét ágyasra bővítették a napokban, de rövidesen negyven ágy lesz az osztályon.

Napról napra közel ezer fertőzöttet regisztrálnak, láthatóan a kormány elengedte a gyeplőt, és a vírus tombolni kezdett mindenhol. 

Mindennek ellenére a Fidesz egyáltalán nem foglalkozik az ellenzék tiltakozásával, miszerint a 19500Ft-os teszt helyett mindenki díjmentesen juthasson hozzá a teszteléshez.

Orbán arról beszél, hogy rendelkezésre áll a szükséges számú kórházi ágy, egészségügyi eszköz és személyzet Magyarországon, mégis azt halljuk, hogy a tesztelésre kiküldött mentőautóra napokat kell várni, és a karanténban lévők családtagjai ugyanúgy járhatnak dolgozni.

Nem bízhatjuk a családunkat csak és kizárólag a kormány intézkedéseire, magunkat kell megvédenünk, mert akiknek ez lenne a dolguk, láthatóan nincsenek a helyzet magaslatán.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.23

Feljelenti a DK az uniós pénzből épített fideszes luxuskúriát

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes csapatok megint loptak, és saját hasznukra, további gazdagodásukra költötték el az európai uniós polgárok befizetéséből származó pénzt.