Nyírbátort nem támogatja a vámpírkormány, Rogán Cilit és CÖF-öt igen

Nyírbátort nem támogatja a vámpírkormány, Rogán Cilit és CÖF-öt igen

Értelmes fejlesztésekre menne a pénz, ha a járványtól és a vámpírkormány elvonásaitól szenvedő Nyírbátor is annyit kapna, mint a NER celebek.

Jellemző, ahogy a munkájukból éppen, hogy tengődő kisembereknek hazug reményt adó Szerencsejáték Zrt osztogatja a pénzünket. Amit a szegények álmaiból kisajtoltak odaadják a gazdagoknak.

A Fidesz álcivil vonulgatásait rendező CÖF 100 milliót, Rogán Cili fitneszrendezvénye pedig 70 milliót  kap a lottópénzből.

- írta meg a 444.

Korábban írtunk róla, hogy Orbán házi poétája, az egykori önmagát másoló, arrogáns, öntelt Kovács Ákos is szépen kaszált a szerencséjükben reménykedő emberek pénzén. Ő idén 40 milliót kapott.

A Rogán Cili, Kovács Ákos és a "Békemenet" néven futó fideszes birkavonulásokat szervező Civil Összefogás Fórum összesen tehát 210 milliót kapott az állami pénzekből gazdálkodó Szerencsejáték Zrt-től.
Ez az összeg már az a nagyságrend, ami már egy olyan városnak is nagy segítség lenne, mint Nyírbátor. Főleg egy olyan évben, amikor az önkormányzatokat egyszerre sújtja a koronavírus-járvány miatti többszázmilliós bevételkiesés, és a Vámpírkormány brutális megszorítása.

 
De Nyírbátor nem segítséget kap a Fidesztől, hanem büntetést.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.23

Feljelenti a DK az uniós pénzből épített fideszes luxuskúriát

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes csapatok megint loptak, és saját hasznukra, további gazdagodásukra költötték el az európai uniós polgárok befizetéséből származó pénzt.