Tesztekre nem költ a Fidesz, de migránsokkal 6 milliárdért riogatnak

Tesztekre nem költ a Fidesz, de migránsokkal 6 milliárdért riogatnak

A járvány nem érdekli a felcsúti miniszterelnököt, csak a migránsozós kamukampány céljai számítanak.

Ahogy mi is megírtuk, csődöt mondott a Fidesz-kormány járványkezelési stratégiája. Orbán Viktor szerint a halálozások számát kell alacsonyan tartani, ebben pedig csúnyán vesztésre állunk a vírussal szemben. Közben a Fidesz mintha a problémával sem lenne tisztában. Fölösleges és értelmetlen dolgokra költenek el egész vagyonokat, a védekezéssel viszont nem foglalkoznak.

Dől a pénz a határhoz!

Ebben a nehéz helyzetben valamiért a „rendkívüli migrációs nyomás” kezelése a legfontosabb a vámpírkormánynak. Már áprilisban is küldtek erre a célra plusz 30 milliárd forintot. Most ezt is megfejelték újabb 6,6 milliárd forinttal. Pedig ahogy a Népszava is megírta, a határhoz érkezők száma nagyon messze van attól, hogy egyáltalán nyomásnak lehessen nevezni.

Inkább ingyen tesztekre költenének ekkora összegeket. Akkor lenne valós képük arról, hogy hányan fertőződtek már meg az országban. Ez is bizonyítja, hogy a Fidesznek fontosabbak a saját kampánycéljai, mint a magyar emberek élete!

Komolyan ez most a legfontosabb? Amikor a koronavírus miatt naponta több tucat ember hal meg, és ezrek veszítik el a munkájukat? Felháborító!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.23

Feljelenti a DK az uniós pénzből épített fideszes luxuskúriát

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes csapatok megint loptak, és saját hasznukra, további gazdagodásukra költötték el az európai uniós polgárok befizetéséből származó pénzt.