Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Tóth Bertalannak is volt néhány keresetlen szava Orbán méregdrága tesztjeihez

Orbán szerint a teszt ára reális, az MSZP egészen másként gondolja. 

Orbán egészen elképesztő módon akart megvezetni minket. Úgy tálalja a tesztek "hatósági árszabását," mintha azzal könnyítene az életünkön, holott épp lehetőséget biztosít arra a tesztek haszonélvezőinek, hogy közel húszezer forintot húzzanak le rólunk, ha szeretnénk megtudni a koronavírus-státuszunkat. Tóth Bertalan az MSZP elnöke ingyenes teszteket követel.

Orbán Viktor tegnap bejelentette: 19.500 forintban állapítja meg a kormány a koronavírus-teszt hatósági árát.

Azt azonban „elfelejtette” bejelenteni Tóth Bertalan szerint, hogy a kormány fedezné a teszteket a válságkezelő alapból, holott a járvány terjedésének mérséklésére még az Európai Uniótól is kaptunk pénzt.
Az, aki nem tudott 30-40 ezer forintot adni egy tesztért, az nem fog tudni 19.500-at sem megfizetni. Megint a kevésbé tehetőseket, az elesetteket sújtja a kormány - véli az MSZP elnöke.

A teszt, és a koronavírus-járvány terjedésének felderítése nem lehet biznisz kérdése. A Magyar Szocialista Párt ingyen teszteket követel! A kormánynál megvan ennek a fedezete a magyar adófizetők pénzéből és az EU válságkezelési alapjából!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.23

Feljelenti a DK az uniós pénzből épített fideszes luxuskúriát

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes csapatok megint loptak, és saját hasznukra, további gazdagodásukra költötték el az európai uniós polgárok befizetéséből származó pénzt.