Túró rudi, WC-papír, Fornetti és harcsa - erre költ legtöbbet Orbán házi focicsapata

Túró rudi, WC-papír, Fornetti és harcsa - erre költ legtöbbet Orbán házi focicsapata

A DK kiderítette, mire pazarolja a TAO-milliárdokat a Puskás Akadémia. Nem csoda, hogy Orbánék titkolni próbálták ezt a cikis listát.

A Puskás Akadémia néhány év alatt összesen 67 milliárd forintnyi közpénzt tapsolt el.

A Demokratikus Koalíció régóta harcol, hogy kiderüljön, mire költik Felcsúton az adókedvezmény formájában kapott hatalmas összegeket. Orbánék foggal-körömmel védik a titkot, ennek ellenére nem rég egy három hónapos időszak számláit sikerült megszereznie a DK-nak.

Ezeknek a számláknak a másolatait kellett volna átadnia Mészáros Lőrincnek, ahogy ezt a Kúria ítélete is kimondta, de nekünk kell futkosni, hogy kapjunk bármit is. Ma összesen három hónapnyi számlát adtak át. Egészen elképesztő, amit ezek a számlák tartalmaznak! - mondta a DK sajtótájékoztatóján Ráczné Földi Judit.

Fontos tudni, hogy a TAO-t az államkassza rovására az adójukból adhatják bizonyos szervezeteknek a cégek. Pedig, ha befizetnék és nem lopná el a Fidesz, még hasznos célokat is szolgálhatna ez a pénz. A TAO valójában egy fideszes trükk arra, hogy saját érdekeltségeiket támogassák. Mint például a falujuk focicsapatát. Kár, hogy Orbán hobbija nem az oktatás vagy az egészségügy.

Megmutatjuk mire szórják a pénzt Felcsúton:

  • 7 ezer darab Túró Rudi: 7000 db? 3 hónap alatt? Tudjuk, hogy a sporthoz energia kell, de még egy csapat focistának is sok ennyi! Vagy  akkor ki ette meg, talán Mészáros? Szétoszthatták volna inkább a szegény gyerekek között, akiknek a szülei nem tudnak venni.
  • több 10 ezer kiló Fornetti: Oké, a túró rudiban van tej meg kalcium, jót tesz a csontoknak, na de a Fornetti? Nem tudják, hogy nem egészséges a sok péksütemény? Vagy lehet, hogy nem is ették meg, csak számlát kaptak róla..?
  • 30 ezer tojás: tutira Mészáros Lőrinc szuper kis tyúkjai tojták a tojásokat. Jusson azért valamicske az ország legsikeresebb gázszerelőjének pénztárcájába is. Ilyen drágán tojásokat, ugyanis még biztos nem vett senki... csak nehogy azok is szalmonellásak legyenek, mint amiket a magyar lakosoknak adott el.
  • több százezer forint WC-papírra: Mi van készülnek a karanténra? Vagy talán hasmenést kaptak a sok szalmonellás tojástól?
  • harcsa egymillió forintért: ajaj, de suták! Eszükbe sem jutott a nemzet horgásza, Áder János? Pedig biztosan szívesen fogott volna nekik ebédrevalót.
  • félmillió forint süteményre: Jó, ezt megértjük. Lőrinc ette meg. Ez a rendes három havi adagja.
  • több százezer forint gyógyszerre: Rendben, ez is kell. De arra is odafigyelhettek volna, hogy ne guruljon el!
"Ez a felcsúti alapítvány a magyar emberek pénzét ilyen luxustermékekre költi"

- foglalta össze a lényeget Ráczné Földi Judit.

A DK elnökségi tagja záráskénként hozzátette, a Mészáros Lőrinc közeli fociakadémia felháborítóan herdálja a pénzt, miközben ezeket a forrásokat lehetne akár kórházakra, iskolákra is fordítani, hogy a magyar embereknek végre méltó élete lehessen.

Mészáros Lőrinc Túró Rudira és Fornettire költötte az adófizetők pénzét!

Mészáros Lőrinc Túró Rudira és Fornettire költötte az adófizetők pénzét! Vérlázító, hogy amíg mások napról napra élnek, addig az adófizetők pénzéből súlyos összegeket költöttek Felcsúton több ezer Túró Rudira és Fornettire! A sok munka eredménye, hogy 100 oldalnyi számla végre a birtokunkba jutott. Oszd meg Ráczné Földi Judit és VARJU László Újpest-Angyalföld online sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Wednesday, October 14, 2020

Felesleges baromságokra pazarolják a haverok alapítványainak kijátszott közpénzt, miközben több százezer magyar vesztette el az állását a járvány miatt. És akinek még van munkája, az is alig tud megélni. 

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.

  • 2020.10.23

Október 23. jelkép! - üzenték az egységes demokratikus erők

1956 üzenete sajnos egyre aktuálisabb az Orbán uralta Magyarországon. Szerencsére az ellenzék meghallotta ezt az üzenetet és összefogva küzdenek a zsarnok ellen.

  • 2020.10.23

Feljelenti a DK az uniós pénzből épített fideszes luxuskúriát

A Demokratikus Koalíció szerint a fideszes csapatok megint loptak, és saját hasznukra, további gazdagodásukra költötték el az európai uniós polgárok befizetéséből származó pénzt.